نوشته شده توسط : ساحل

مجازی سازی سرور به تکنولوژی برپایی مثال های مجازی از هر سیستم عامل بر روی یک بستر مجازی گفته می شود. الی پیش از ظهور و رونق مجازی سازی سرور به عنوان شریان اصلی زیرساخت های IT، به ازای پیاده سازی هر سیستم عامل نیاز به سرورهای فیزیکی با خاصیت های پردازشی، فضای اندوخته سازی، حافظه و دیگر سخت افزارهای متناسب با سیستم عامل اجرایی هستی داشت. به انگیزه دسترسی یک سیستم عامل به همگی منابع پردازشی مشکل افزار میزبان یا همان سرور فیزیکی و هدر رفت قابل پروا منابع سخت افزاری، راهکار سنتی دیگر جوابگوی نیازهای روزافزون صنعت IT نبود. در نتیجه، تکنولوژی مجازی سازی به عنوان گرد از برترین راهکارها ارائه شد.

در بسترهای مجازی، ماشین های مجازی در پیوستگی با سرور فیزیکی بوده و یک هایپروایزر (hypervisor) وظیفه به اشتراک گذاری منابع مشکل افزاری میزبان با هر یک از ماشین های مجازی را دارد. فناوری مجازی سازی با برپایی بستری مجازی برای اشتراک گذاری منابع فیزیکی با شمار زیادی از ماشین‌های مجازی، تفریق قابل توجه فضای لازم تجهیزات دیتاسنتر و هزینه های مرتبط با خرید و حفاظت مشکل افزارهای فیزیکی را برای سازمانها به ارمغان می آورد.

شکل پایین به نکوداشتن گویای سیر تحولی دامنه مجازی سازی سرورها می باشد:

سیر تحولات مجازی سازی

جالب است بدانید، با پروا به محبوبیت فوق العاده و فراخ شدن پسین فناوری مجازی سازی سرورها، بیش از 50 سال است که از ظهور این تکنولوژی می گذرد. در طول دهه 1960، کمپانی IBM با ارائه اولین سیستم های مجازی سازی حافظه به عنوان پیشگام عرصه مجازی سازی مطرح گردید. در طول دهه 1970، این شرکت پیشرو، اولین سیستم عامل اختصاصی مجازی خود با اسم VM/370 را ارائه نمود. اما به انگیزه محدودیت های پردازشی مجازی سازی سطح سیستم عامل (OS-Level virtualization)، در پایان با توسعه این تکنولوژی و ارائه نخستین پلت فرم تجاری مجازی سرورها با اسم Z/VM، به عنوان یکه تاز حوزه مجازی سازی شناخته شد.

امروزه سلطه تکنولوژی مجازی سازی سرورها در همگی تقسیم های صنعت IT به خصوص با افزایش قابل توجه رویکرد شرکت ها به سمت اکوسیستم های کاملاً مجازی و بر پایه کلود کاملاً مشهود است. محبوبیت حوزه مجازی سازی در اواخر دهه 1990 با انتشار فرآورده نرم افزاری VMware workstationتوسط شرکت VMware با توانایی حمایت از معماری های x86 / x64 و امکان همزمان اجرای سیستم عامل های لینوکس، ویندوز و MacOS بر روی یک پلتفرم به شدت افزایش یافت. این تکنولوژی امروزین در طی 20 سال گذشته، نقش بنیادی در شکل گیری و بهبود خدمات زیرساخت های IT داشته است. حال پس از آشنایی با فناوری مجازی سازی، به بررسی طریق عملکرد مجازی سازی سرورها می پردازیم.

به قصد پیاده سازی پلتفرم های مجازی، بیچارگی به یک میزبان (Host) یا یک سیستم سخت افزاری از وندورهای ساز و برگ مشکل افزاری معمولاً سرورها و نرم افزار مجازی سازی با نام هایپروایزر (hypervisor) می باشد. هایپروایزر با گزین کردن دادن یک سخت اسباب مجازی generic به هر سیستم عامل نصب شده بر روی هایپروایزر، اجرای پلتفرم های مجازی را شدنی می سازد.

این دشوار انگیزه ها generic کلیه مؤلفه های مورد بیچارگی اجرای سیستم عامل ها مشابه هارد دیسک ها، درایورهای SCSI، درایورهای شبکه، پردازنده و تخصیص حافظه را دارا می باشد بطوریکه ماشین های مجازی (VMs) بصورت مستقل از VMهای سایر عمل کرده و تنها امکان پیوستگی با مشکل افزار generic برای آنها فراهم می باشد. هایپروایزر مسئولیت مدیریت منابع میزبان و اختصاص منابع به هر VM را به عهده دارد که امکان پیکربندی هایپروایزر به منظور تخصیص منابع باره بیچارگی به VM های باره نظر فراهم می باشد.

امروزه، با به کارگیری تکنولوژی مجازی سازی، تقریباً امکان پیاده سازی اکثر سیستم عامل ها مثل لینوکس، ویندوز، IBM AIX (سیستم‌عامل‌های یونیکسی انحصاری کمپانی IBM) در پیمانه گسترده میسر می باشد. اخیراً فرآوری کنندگان ساز و برگ سخت افزاری، اقدام به ارائه appliance های مجازی دیوایس های دشوار افزاری خویش کرده اند. که از آن میان می توان به Load Balancer های فیزیکی شبکه های دیتاسنترها که امروزه بیشتر بصورت اپلاینس های مجازی مورد کاربرد قرار می‌گیرند، اشاره کرد. با پیشرفت تند فناوری و فرآوری دشوار اسباب های قدرتمندتر نسبت به گذشته، ارائه و اجرای اپلاینس های اختصاصی مجازی (Virtualized dedicated appliance ) در حوزه های گوناگون IT از محبوبیت فوقانی برخوردار گشته است.

انواع هایپروایزر (Hypervisor)
هایپروایزر، نرم اسباب اصلی مورد نیاز برای پرکار سازی مجازی سازی سرورها بوده که در دو گونه در دسترس می باشد. هایپروایز گونه یک (Hypervisor Type 1) که اغلب تحت عنوان "bare-metal" خوانده می شود، به طور مستقیم در برروی سخت اسباب میزبان نصب می شود و مستقیماً تمام منابع سخت افزاری سرور را مدیریت می کند که تخصیص منابع مشکل افزاری به ماشین های مجازی از راه همین هایپروایزر چهره می گیرد. هایپروایزر دوست داشتنی VMware vSphere ESXi مثال ای از هایپروایزر نوع یک محسوب می شود.

هایپروایز گونه یک (Hypervisor Type 1)

هایپروایزر نوع دوم (Hypervisor Type 2) که بطور سر راست بر روی یکی از سیستم عامل های متداول به عنوان یک برنامه کاربردی یا process اجرا می شود. این نوع از هایپروایزر منابع دشوار افزاری سیستم عاملی که بر روی آن نصب شده است را مجازی می کند و با پروا به برخی محدودیت های معماری در نصب، هنوز هم به کارگیری آنها در محیط های آزمایشی و غیرعملیاتی زیاد دوست داشتنی و رایج هستند. از برجسته ترین نمونه های هایپروایزر نوع دوم، می نا به هایپروایزرهای VMware Workstation یا Virtual Box اشاره کرد.

هایپروایزر گونه دوم (Hypervisor Type 2)

انواع هایپروایزرهای مجازی سرور
امروزه گونه ها مختلفی از هایپروایزرها در گستره مجازی سازی سرورها موجود است که پرکاربردترین و دوست داشتنی ترین آنها، هایپروایزر vSphere ESXi از کمپانی محبوب VMware می باشد که به علت تسلط بلا منازع این شرکت بر صنعت مجازی سازی، به طور مفصل ای در دیتاسنترهای دانشمند کاربرد می شود.

هایپروایزر کمپانی مایکروسافت با اسم Hyper-V که در سنه 2008 و بصورت یکتا از خاصیت های سیستم عامل های Microsoft server و اخیراً Windows 10 Professional معرفی شده است از برترین هایپروایزرها در این حوزه محسوب می شود.

اما برترین هایپروایزر متن باز در بازار رقابتی مجازی سازی Xen نام دارد که نخستین بار در اواخر دهه 1990 بدست محققان دانشگاه کمبریج تولید شد و امروزه بازیگر اصلی دامنه مجازی سازی متن باز محسوب می شود. در سال 2006، کمپانی آمازون، برترین ارائه دهنده سرویس ابری جهان با وابستگی هایپروایزر Xen به عنوان پلتفرم مجازی خدمات وب بر پایه کلود خویش (EC2) سبب ترغیب کمپانی های اکثریت در بکارگیری Xen به عنوان یک محصول تجاری گردید. در حال حاضر،کمپانی های Rackspace (یکی از برترین ارائه دهنده خدمات ابری) و Citrix با محصول Citrix XenServer از کمپانی های پیشرو در گستره مجازی سازی سرور با Xen محسوب می شوند.

تولیدکنندگان دشوار انگیزه ها و پلتفرم های مجازی سازی سرور
ارائه پلتفرم های مجازی سازی سرور نه تنها توسط فرآوری کنندگان نرم افزار بلکه توسط کمپانی های تولید کننده تجهیزات مشکل افزاری نیز ارائه می شود. مثال پدیدار آن کمپانی IBM است که علاوه بر فرآوری اکثر سرورهای خود، نقش بسزایی در ارائه راهکارهای مجازی سازی سرورها ایفا می نماید که به طور مثال می طاقت از سرورهای System P، System I و System Z شرکت IBM که از یک هایپروایزر para-virtual بهره‌گیری می کنند، اسم برد. اصولاً در این روش، کلیه ماشینهای مجازی از طریق میزبان از یکدیگر و منابع مورد دربایستن تخصیص یافته خویش مستحضر بوده و منابع مشکل افزاری میزبان طبق دربایستن ماشین مجازی (یا Logical Partition) به آنها گزین کردن داده می شود. تکنیک para-virtualized اولین بار در هایپروایزر IBM Z / VM ارائه گردید و هم الان تقریباً تمامی mainframe های شرکت IBM از این روش مجازی سازی در ساختار خود کاربرد می کنند. به عنوان مثال، پلتفرم IBM System P از یک لایه سخت افزاری pooled virtualized استفاده می کند که مدیریت توزیع منابع به دیوارک های منطقی در آن توسط کنسول مدیریتی سخت افزار(HMC)انجام می شود. هر دیوارک از نیازمندی دیوارک های سایر مستحضر بوده و منابع جهت اطمینان از کمینه نیازمندی مشکل افزاری هر سرور به اشتراک گذاشته می شوند.

مزایای مجازی سازی سرور
شاید بتوان گفت انعطاف پذیری بالا و صرفه جویی اقتصادی، مهمترین برتری مجازی سازی برای یک سازمان محسوب می شود. مسلماً مجازی سازی سرورها نسبت به بکارگیری جداگانه سرورهای فیزیکی برای هر سرویس بسیار کارآمد تر است. لذا، نیازمندی شرکت ها به فراهم سازی تجهیزات مشکل افزاری در ایجاد زیرساخت های جدیدتر بطور قابل توجهی تفریق یافته و سخت افزارهای کارآمدتر و قدرتمندتر می توانند جایگزین دشوار افزارهای قدیمی تر با هزینه های نگهداری بیشتر شوند. جدا از مزایای اقتصادی مجازی سازی، به علت نیاز کمتر دیتاسنترها به انرژی و سیستم های خنک کننده از لحاظ زیست محیطی نیز سودمند می باشد. همچنین با تفریق تجهیزات سخت افزاری و میزان فضای دیتاسنترها، هزینه های مرتبط با service provider ها نیز کاهش می یابد.

از مزیت های اصلی و مهم مجازی سازی، تاثیر بالا و عملکردهای فوق العاده آن می باشد. یکی از این عملکردهای کلیدی، قابلیت snapshot است که امکان بازگردانی تغییرات برپایی شده در سیستم ها بدون نیاز به پیکربندی اولیه یک سرور که قبل از این میسر نبود را فراهم می نماید. همچنین می توان به دیگر خاصیت های اساسی مدیریتی مثل vMotion، Cloning، تحمل خطا(Fault tolerance)، DRS و دسترس پذیری بالا (High Availability) اشاره کرد که به ادمین های شبکه امکان افزایش مدت موعد آماده به شغل زیرساخت ها و درمان عرضه سطح خدمات مورد انتظار مشتریان (SLA) را می دهد. سرعت بالا در برپایی ماشینهای مجازی جدید با به کارگیری template ها و امکان ساخت یک زیرساخت مجازی کاملاً جدید، ارائه خدمات در کمترین سررسید ممکن را به طرز چشمگیری بهبود بخشیده است که از آن میان می تاب به ابزارهایی مثل Terraform ( برای برپایی و مدیریت پایین ساخت ها) و گردآور ابزارهای پیکربندی خودکار مشابه Ansible (برای پیکربندی کامل زیرساختها) اشاره نمود.

همچنین، بازیابی بحران (DR) Disaster recovery با استفاده از تدبیر مجازی سازی سرورها به شدت شفا یافته است زیرا بجای بازیابی اطلاعات از نسخه های پشتیبان روی Tape ها، می طاقت با replicate کردن(کپی داده های عملیاتی) همه زیرساخت‌های مجازی بین سایتها و با به کارگیری ابزارهای قدرتمندی مشابه VMware Site Recovery Manager، فرآیند DR را بصورت اتوماتیک در کمترین زمان ممکن اجرا نمود. در گستره کلود نیز محصولاتی همانند CloudEndure، امکان replicate مستقیم سرورها به فضای کلود و همه زیرساخت ها به فضای staging area(با پرکار سازی سناریوی DR ) را شدنی می سازند.



:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

یاتک حضور دارند. مجید حقی، معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری که این کمیته را تحت مدیریت دارد، می‌گوید پیش از تشکیل این کمیته نیز بخشنامه‌ای به اپراتورها با هدف حفظ کیفیت خدمات به‌ویژه در ساعات پرترافیک نزدیک تحویل سال، دریافت مجوزهای تردد برای تیم‌های فنی و عملیاتی اپراتورها و آمادگی برای افزایش حجم ترافیک صوت و دیتا در نوروز ابلاغ شد. او اضافه کرد:

براساس تصمیمات این کارگروه، اپراتورها موظف شدند اقدامات لازم درباره بررسی و کنترل تغذیه سایت‌ها و تجهیزات ارتباطی و افزایش تاب‌آوری آن‌ها در مواقع بحران را انجام داده و منابع تغذیه پشتیبان برای سایت‌ها را تأمین کنند. علاوه بر این، اپراتورها باید برای افزایش ظرفیت لینک‌های ارتباطی اقدام کرده و مشکل اشباع در لینک‌های انتقال و اینترنت را نیز رفع کنند.

به ‌گفته‌ی حقی، شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات ایران متعهد شده‌اند لینک‌های مورد نیاز اپراتورها برای رفع مشکل اشباع و افزایش ظرفیت شبکه را در اختیار آن‌ها قرار بدهند. این گفته‌ در حالی مطرح می‌شود که چند روز پیش، مدیر کل دفتر حفاظت از حقوق مصرف‌کننده‌ی رگولاتوری خبر از قطع شدن مسیر ارتباطات بین‌الملل زیرساخت در قطر داده بود. پیمان قره‌داغی گفت:

نامناسب بودن کیفیت در ساعات پیک مورد تأیید ما نیز قرار گرفته است. این موضوع در اصفهان و استان‌های جنوبی کشور بیشتر محسوس است. اما در خصوص دلایل آن باید عرض کنم که از چند هفته قبل، مسیر ارتباطات بین‌الملل زیرساخت از طریق قطر، با قطعی همراه بوده و ۸۵۰ گیگابیت از ظرفیت اینترنت زیرساخت از دست رفته است.

قره‌داغی پیش‌بینی کرد که این قطعی حداقل تا ۱۵ فروردین به طول بیانجامد. بااینکه رگولاتوری شرکت زیرساخت‌ را مسئول رزرو پهنای باند برای شرایط قطعی می‌داند، در توضیح عملکرد این شرکت می‌گوید مرکز ملی فضای مجازی باید مجوز افزایش ظرفیت بین‌الملل می‌داد و در این روند تعلل کرده است. بااین‌حال مجوز ۴۰۰ گیگابیت ظرفیت ذخیره صادر شده اما طبق قول شرکت زیرساخت، این حجم هنوز وارد مدار نشده؛ چرا که مشترکان اینترنت در کشور همچنان با مشکل مواجه هستند و بیم آن می‌رود که با آغاز تعطیلات نوروز که به ‌دلیل شیوع کرونا، خانه‌نشین شدن مردم را به ‌دنبال دارد، کیفیت اینترنت وخیم‌تر شود. پیگیری‌های زومیت از شرکت ارتباطات زیرساخت هنوز به نتیجه‌ای نرسیده و پاسخی در بر نداشته است.

به‌ گفته‌ی معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری، یکی دیگر از اقدامات کارگروه «نوروز ۱۴۰۰» الزام تیم‌های فنی و عملیاتی شرکت ارتباطات زیرساخت و اپراتورها به پاسخگویی در تمام ساعات شبانه‌روز است. حقی در این زمینه گفت:

مشترکان می‌توانند در صورت بروز مشکل در اپراتور همراه اول با شماره ۹۹۹۰، در ایرانسل با شماره ۷۰۰، در رایتل با شماره ۲۰۰، در مخابرات با شماره ۲۰۲۰، در شاتل با شماره ۹۱۰۰۰۰۰۰، در های‌وب با شماره ۱۵۶۵ و در آسیاتک با شماره ۱۵۴۴ تماس بگیرند.

 

منبع :

https://www.zoomit.ir/tech-iran/369120-ict-monitoring-working-group-for-holidays-1400/

 



:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

 از آخرین نسل ارتباطات همراه را فراهم کند.

مدیرعامل ایرانسل در مراسم افتتاح این سایت با اشاره به اینکه مشترکان ایرانسل در بهره‌گیری از خدمات بر بستر نسل ۲٫۷۵، سه و چهار ارتباطات سیار پیشتاز بودند، گفت:

... (همین موضوع) ما را بر آن داشت تا تلاش کنیم در تسهیل ورود نسل پنجم شبکه تلفن ‌همراه به کشور، مثل گذشته پیشرو باشی

 

به ‌گفته‌ی بیژن عباسی‌آرند، ورود نسل پنج به کشور توسط ایرانسل، باعث حذف فاصله‌ ایران با کشورهای پیشرفته در این زمینه شد. او گفت:

همان‌گونه که 5G در کشورهای پیشرفته دنیا در حال تجاری‌سازی است، در ایران هم این روند آغاز شده است.

مدیرعامل ایرانسل سرمایه‌گذاری این اپراتور برای توسعه شبکه در شهر مشهد را بیش از ٢٨٠ میلیارد تومان عنوان کرد و در این خصوص گفت: «پس از تهران، یکی از بیشترین ترافیک‌های مصرفی شبکه ایرانسل را در مشهد شاهد هستیم.»

ایرانسل اولین سایت 5G ایران را در اول مرداد سال جاری، دومین سایت را ۷ مرداد در ساختمان مرکزی ایرانسل، سومین سایت ۲۱ آبان‌ماه در دانشگاه تربیت‌ مدرس، چهارمین سایت ۲۸ بهمن در بوستان آب و آتش تهران، پنجمین سایت 5G ایران را سوم اسفند ۱۳۹۹ در محوطه باز شهرداری شیراز و ششمین سایت را سه‌شنبه ۱۹ اسفند‌ماه ۱۳۹۹ در منطقه آزاد کیش راه‌اندازی کرد.

ایرانسل مطالعه روی نسل ششم تلفن‌ همراه (6G) را نیز با تکیه بر توسعه دانش بومی، از سال ۱۳۹۸ آغاز کرده است و در این زمینه با مراکز معتبر دانشگاهی کشور همکاری می‌کند 

 

منبع:

https://www.zoomit.ir/tech-iran/369127-irancell-5g-site-mashhad/

 



:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

چنانکه در اندیشه خرید یک مرکز سانترال تلفن هستید و یا در حال استفاده از سانترال های سنتی پاناسونیک هستید برای شما پیشنهاد ویژه ای داریم : سانترال تلفن تحت شبکه ویپ . خدمات ویپ به مراکز تلفن تحت شبکه اشاره دارد .

ویپ چیست ؟
ویپ ( voip) مخفف Voice over IP است . به زبان زیاد ساده ، ویپ عبارت است از راه اندازی تلفن سانترال یک کمپانی بروی بستر شبکه های کامپیوتری بدون احتیاج به سیم کشی های اضافه تر .

چند سالی است که از عمر این فناوری می گذرد ولی به صورت زیاد فراگیر در سراسر جهان و صد البته در ایران خودمان گواه کاربرد روز افزون از این فناوری هستیم . بدست این سیستم شما به کیفیت صدای دیجیتالی به به اتفاق کلی گزیده تر گی های هیجان انگیز سایر دست خواهید یافت .

در این سیستم ، از شبکه های کامپیوتری موجود شما به عنوان بستر  خدمات voip تلفن جدید شما کاربرد خواهد شد ، بنابرین محدودیت های فیزیکی شما کلا از بین خواهد رفت . دراین روش شما به راحتی می توانید دفاتر خود را در کلیه نقاط دانشمند گشایش نمائید و سپس به راحتی با کمینه خرج ها و از طریق یک بستر ( همانند اینترنت و با رعایت پارامترهای امنیتی ) دفاتر خویش را به هم وصل کرده و هزینه های خود را مدیریت نمائید .

پیشنهاد ما به شما در برگزیدن مرکز تلفن :

قبل از اینکه مبالغی را صرف خرید مراکز تلفن سنتی پاناسونیک با محدودیت های خاص آن کنید بهتر است از کارشناسان ما امکانات گزیده تر (خدمات ویپ ) و زیاد بسیار سیستم های ویپ را نیز جویا شوید و در پایان نسبت به خرید دستگاه مناسب تر خویش اقدام کنید . همکاران ما همین الان منتظر استجابت گویی به سوالات شما و ارائه مشاوره های مجانی و در صورت لزوم بازدید از محل کار و جنبش شما هستند .



:: بازدید از این مطلب : 166
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

چنانکه در اندیشه خرید یک مرکز سانترال تلفن هستید و یا در حال استفاده از سانترال های سنتی پاناسونیک هستید برای شما پیشنهاد ویژه ای داریم : سانترال تلفن تحت شبکه ویپ . خدمات ویپ به مراکز تلفن تحت شبکه اشاره دارد .

ویپ چیست ؟
ویپ ( voip) مخفف Voice over IP است . به زبان زیاد ساده ، ویپ عبارت است از راه اندازی تلفن سانترال یک کمپانی بروی بستر شبکه های کامپیوتری بدون احتیاج به سیم کشی های اضافه تر .

چند سالی است که از عمر این فناوری می گذرد ولی به صورت زیاد فراگیر در سراسر جهان و صد البته در ایران خودمان گواه کاربرد روز افزون از این فناوری هستیم . بدست این سیستم شما به کیفیت صدای دیجیتالی به به اتفاق کلی گزیده تر گی های هیجان انگیز سایر دست خواهید یافت .

در این سیستم ، از شبکه های کامپیوتری موجود شما به عنوان بستر  خدمات voip تلفن جدید شما کاربرد خواهد شد ، بنابرین محدودیت های فیزیکی شما کلا از بین خواهد رفت . دراین روش شما به راحتی می توانید دفاتر خود را در کلیه نقاط دانشمند گشایش نمائید و سپس به راحتی با کمینه خرج ها و از طریق یک بستر ( همانند اینترنت و با رعایت پارامترهای امنیتی ) دفاتر خویش را به هم وصل کرده و هزینه های خود را مدیریت نمائید .

پیشنهاد ما به شما در برگزیدن مرکز تلفن :

قبل از اینکه مبالغی را صرف خرید مراکز تلفن سنتی پاناسونیک با محدودیت های خاص آن کنید بهتر است از کارشناسان ما امکانات گزیده تر (خدمات ویپ ) و زیاد بسیار سیستم های ویپ را نیز جویا شوید و در پایان نسبت به خرید دستگاه مناسب تر خویش اقدام کنید . همکاران ما همین الان منتظر استجابت گویی به سوالات شما و ارائه مشاوره های مجانی و در صورت لزوم بازدید از محل کار و جنبش شما هستند .



:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

چنانکه در اندیشه خرید یک مرکز سانترال تلفن هستید و یا در حال استفاده از سانترال های سنتی پاناسونیک هستید برای شما پیشنهاد ویژه ای داریم : سانترال تلفن تحت شبکه ویپ . خدمات ویپ به مراکز تلفن تحت شبکه اشاره دارد .

ویپ چیست ؟
ویپ ( voip) مخفف Voice over IP است . به زبان زیاد ساده ، ویپ عبارت است از راه اندازی تلفن سانترال یک کمپانی بروی بستر شبکه های کامپیوتری بدون احتیاج به سیم کشی های اضافه تر .

چند سالی است که از عمر این فناوری می گذرد ولی به صورت زیاد فراگیر در سراسر جهان و صد البته در ایران خودمان گواه کاربرد روز افزون از این فناوری هستیم . بدست این سیستم شما به کیفیت صدای دیجیتالی به به اتفاق کلی گزیده تر گی های هیجان انگیز سایر دست خواهید یافت .

در این سیستم ، از شبکه های کامپیوتری موجود شما به عنوان بستر  خدمات voip تلفن جدید شما کاربرد خواهد شد ، بنابرین محدودیت های فیزیکی شما کلا از بین خواهد رفت . دراین روش شما به راحتی می توانید دفاتر خود را در کلیه نقاط دانشمند گشایش نمائید و سپس به راحتی با کمینه خرج ها و از طریق یک بستر ( همانند اینترنت و با رعایت پارامترهای امنیتی ) دفاتر خویش را به هم وصل کرده و هزینه های خود را مدیریت نمائید .

پیشنهاد ما به شما در برگزیدن مرکز تلفن :

قبل از اینکه مبالغی را صرف خرید مراکز تلفن سنتی پاناسونیک با محدودیت های خاص آن کنید بهتر است از کارشناسان ما امکانات گزیده تر (خدمات ویپ ) و زیاد بسیار سیستم های ویپ را نیز جویا شوید و در پایان نسبت به خرید دستگاه مناسب تر خویش اقدام کنید . همکاران ما همین الان منتظر استجابت گویی به سوالات شما و ارائه مشاوره های مجانی و در صورت لزوم بازدید از محل کار و جنبش شما هستند .



:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

چنانکه در اندیشه خرید یک مرکز سانترال تلفن هستید و یا در حال استفاده از سانترال های سنتی پاناسونیک هستید برای شما پیشنهاد ویژه ای داریم : سانترال تلفن تحت شبکه ویپ . خدمات ویپ به مراکز تلفن تحت شبکه اشاره دارد .

ویپ چیست ؟
ویپ ( voip) مخفف Voice over IP است . به زبان زیاد ساده ، ویپ عبارت است از راه اندازی تلفن سانترال یک کمپانی بروی بستر شبکه های کامپیوتری بدون احتیاج به سیم کشی های اضافه تر .

چند سالی است که از عمر این فناوری می گذرد ولی به صورت زیاد فراگیر در سراسر جهان و صد البته در ایران خودمان گواه کاربرد روز افزون از این فناوری هستیم . بدست این سیستم شما به کیفیت صدای دیجیتالی به به اتفاق کلی گزیده تر گی های هیجان انگیز سایر دست خواهید یافت .

در این سیستم ، از شبکه های کامپیوتری موجود شما به عنوان بستر  خدمات voip تلفن جدید شما کاربرد خواهد شد ، بنابرین محدودیت های فیزیکی شما کلا از بین خواهد رفت . دراین روش شما به راحتی می توانید دفاتر خود را در کلیه نقاط دانشمند گشایش نمائید و سپس به راحتی با کمینه خرج ها و از طریق یک بستر ( همانند اینترنت و با رعایت پارامترهای امنیتی ) دفاتر خویش را به هم وصل کرده و هزینه های خود را مدیریت نمائید .

پیشنهاد ما به شما در برگزیدن مرکز تلفن :

قبل از اینکه مبالغی را صرف خرید مراکز تلفن سنتی پاناسونیک با محدودیت های خاص آن کنید بهتر است از کارشناسان ما امکانات گزیده تر (خدمات ویپ ) و زیاد بسیار سیستم های ویپ را نیز جویا شوید و در پایان نسبت به خرید دستگاه مناسب تر خویش اقدام کنید . همکاران ما همین الان منتظر استجابت گویی به سوالات شما و ارائه مشاوره های مجانی و در صورت لزوم بازدید از محل کار و جنبش شما هستند .



:: بازدید از این مطلب : 165
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

فیلیمو به ‌منظور حفظ سلامتی مردم و جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در ایام نوروز ۱۴۰۰، دسترسی به تمام محتوای خارجی خود را رایگان کرد.

به گزارش روابط عمومی فیلیمو، همه علاقمندان به فیلم و سریال‌های خارجی می‌توانند با مراجعه به فیلیمو و بدون خرید اشتراک، به‌مدت ۱۵ روز به تماشای محتوای خارجی مناسب‌سازی‌شده به‌صورت زیرنویس یا دوبله بنشینند.

فیلیمو ۳۳ هزار عنوان و ۱۳ دسته‌بندی محتوای خارجی دارد که شامل آثار برتر در جشنواره‌های مطرح دنیا نیز می‌شود.

انتهای سال گذشته، فیلیمو خبر از آغاز فعالیت در سه کشور خارجی فارسی‌زبان داد و در همین زمینه اعلام کرد کشورهای افغانستان و تاجیکستان و ازبکستان به ‌مناسبت آغاز سال جدید شمسی، سه ماه اشتراک رایگان فیلیمو دریافت می‌کنند.

 https://www.zoomit.ir/tech-iran/369187-filimo-foreign-movie-series-free-nowruz/



:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

چندی پیش اخباری منتشر شد که انویدیا در مقابله با ماینرها محدودیت‌هایی برای کارت گرافیک RTX 3060 در نظر گرفته است تا در استخراج رمزارز نتواند از حداکثر توان خود استفاده کند. چنین اقدامی باعث می‌شود ماینرها از خرید کارت گرافیک RTX 3060 برای استخراج رمزارز صرف ‌نظر کنند و در نتیجه گیمرها بتوانند به کارت گرافیک جدید انویدیا دست یابند.

wccftech خبری منتشر کرده است که طبق آن، ماینرها روشی برای دور زدن محدودیت‌های انویدیا یافته‌اند و بار دیگر می‌توانند از حداکثر توان کارت گرافیک RTX 3060 برای استخراج رمزارز استفاده کنند. چندی پیش، انویدیا به‌اشتباه درایوری برای کارت گرافیک مذکور منتشر کرد که بستهٔ امنیتی مخصوص استخراج اتریوم را به همراه نداشت و ماینرها می‌توانستند رمزارز اشاره‌شده را بار دیگر استخراج کنند.

اما ماینرها روش ساده‌تری یافته‌اند که امکان دور زدن مکانیزم امنیتی انویدیا برای محدود ساختن توان کارت گرافیک در استخراج رمزارز را فراهم می‌سازد. روش جدید به این صورت است که ماینر با اتصال کانکتور HDMI به سیستم می‌تواند به‌سادگی مکانیزم امنیتی را فریب بدهد و منجر به دور زدن محدودیت نرخ هش روی کارت گرافیک RTX 3060 شود. کانکتور Dummy HDMI یا شبیه‌ساز نمایشگر باکیفیت، وسیله‌ای کوچک و ارزان‌قیمت است که هنگام اتصال به پورت HDMI، عملاً خود را به‌عنوان نمایشگری با رزولوشن بالا به کامپیوتر می‌شناساند و در نتیجه تمام توان گرافیکی سیستم را به کار می‌گیرد.

انویدیا که پیش از این با انتشار تصادفی نسخه GeForce 470.05 درایور RTX 3060 در وب‌سایت رسمی خود به ماینرها اجازه داده بود بدون محدودیت از این کارت برای استخراج ارز دیجیتالی مانند اتریوم استفاده کنند، عملاً ثابت کرده است که مکانیزم امنیتی ظاهراً پیچیده و مطمئنی که از آن صحبت می‌کرد، تنها یک ترفند نرم‌افزاری با استفاده از درایورهای این GPU بوده است. درایور مذکور بلافاصله از روی سرور برداشته شد؛ اما حالا می‌توان با یک جستجوی ساده در اینترنت، این نسخه را به‌سادگی دانلود کرد.

 

منبع: 

https://www.zoomit.ir/graphic/369186-rtx-3060-mining-limit-dummy-hdmi/



:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 فروردين 1400 | نظرات ()